Pesca al Curry Altura

Segueix-nos a

PESCA CURRY ALTURA

Resultats

Competició Social de Pesca del Curricà d’Altura
El dia 21 d’Octubre es va decidir recuperar el Concurs de Curricà d’Altura aprofitant els bons exemplars que s’estaven pescant. Així doncs, 11 embarcacions van sortir per la bocana a les 8 en punt en busca dels grans bancs de peix blau que es rumorejava que hi havia per les nostres costes, sobretot en busca de Melves i Bacoretes. 
Les prediccions marítimes marcaven una bona jornada de pesca, però just abans d’iniciar el concurs es va aixecar un fort garbí que va fer ballar de bon matí els nostres pescadors. El vent però va calmar a les dues hores de concurs i no es va aixecar de nou fins a la darrera hora. Per això, es va poder gaudir d’una bona jornada de pesca amb un sol que en ocasions picava de valent tot i ser finals d’Octubre. 
Cap a la una els pescadors tornaven cap al port, amb sentiments molt contraris, alguns molt contents de com havia anat mentre que altres no havien trobat peix. Tots els pescadors tornaven a port menys un, l’embarcació Esquitx que s’havia espatllat a tres milles del port i demanava auxili a algun membre de la Secció. L’embarcació Bitxo el va socorre molt ràpidament en la qual cosa no va comportar cap més conseqüència, exceptuant l’endarreriment de la seva pesada.
El pesatge va ser espectacular amb moltíssimes peces que passaven el quilo de pes. No hi havia grans matances de peix però si peix gran la qual cosa feia pujar els quilos a la balança. La victòria se la va endur, finalment, l’embarcació Auri amb el seu patró Eduard López i acompanyat en aquesta ocasió pel patró de la Trotamars en Ramón Vila que junts van aconseguir un total de 13,780 kg de melves, bacoretes i un bonítol “listado”, una espècie poc comuna que també va treure l’embarcació Nahuja. La segona posició va ser per la Jorca IV amb 11,370 kg i va completar el podi la Nahuja amb 8, 600 kg. La peça major no va ser per cap dels tres campions, sinó per l’embarcació Illa Dos amb un espectacular bonítol d’1,860 kg.
Així doncs, felicitar els guanyadors i a preparar el següent concurs que ja queden pocs aquesta temporada!
Bona Pesca!!