PESCA DE FONDO

Segueix-nos a

PESCA DE FONDO

Resultats

Desprès de dos concursos consecutius de Curricà era moment de canviar la tècnica de pesca i gaudir de la tranquil·litat i la paciència de la pesca de fons. Un concurs on s’ha de buscar una bona roca o una bona zona per pescar o bé fondejat o a la deriva.

La setmana havia estat molt bona en quan a condicions marítimes i el dissabte no va ser una excepció. El dia va aixecar-se assolellat i amb un vent terral que arrossegava les embarcacions que pescaven a la deriva mar endins. Un vent molt desigual que no dificultava la pesca i que a partir del migdia va afluixar fins calmar.

A les 8 del matí van sortir deu embarcacions de port i es van dirigir cap els millors punts de pesca. La jornada de pesca va ser molt bona i els pescadors tornaven molt contents a port amb unes galledes força plenes i amb una bona sensació d’un bon concurs.

A la pesada es va notar els bons resultats quan tots els participants van superar el quilo de peix i quatre embarcacions van superar els cinc quilos de pes. Però la clara guanyadora de la competició va ser la Comoes que amb un total de 8,230 kg es va endur la primera posició. En segona posició l’embarcació Nahuja amb 5,740 kg i que també guanya en la peça major amb un pagell de 0,660 kg. Finalment, el podi la va completar la Lo Blau amb 5,600 kg.

Uns resultats molt bons que van ser comentats a la cantina mentre es feia un dels darrers pica-pica de la temporada.